Me olemme Bestdan

Olemme Suomalainen mekaniikkasuunnittelutoimisto. Toteutamme toimivia mekaniikkaratkaisuja vuosikymmenten kokemuksella. Olemme keskittyneet erityisesti konseptien generointiin, mekaniikkasuunnitteluun ja prototyyppien valmistukseen

Palvelut

Suunnittelutoimisto Bestdan Oy on vuonna 1996 perustettu mekaniikkasuunnitteluun keskittynyt yritys, jonka liiketoimintaideana on alusta alkaen ollut kustannustehokas tuotekehitystoiminta elektroniikka- ja metalliteollisuuden parissa.

Bestdan Oy on keskittynyt erityisesti konseptien generointiin, mekaniikkasuunnitteluun ja prototyyppien valmistukseen. Piensarjojen valmistus onnistuu laajan yhteistyöverkoston avulla ja verkostoituminen onkin Bestdan Oy:n eräs laadun takaaja: hyödyntämällä Bestdan Oy:n palveluja tuotekehitystoiminnassanne hyödynnätte samalla laaja-alaista suomalaista osaamista.

Bestdan Oy on ollut mukana monissa menestyneissä tuotekehitysprojekteissa. Merkittävimmät asiakkaamme ovat kasvavia globaaleilla markkinoilla toimivia yrityksiä. "Määrätietoinen ja kova työskentely ovat menestyksen perusta, mutta pelkkä perusta ei riitä. Sen päälle on rakennettava sitä, millä yritys uskoo erottuvansa markkinoilla edukseen. Meillä Bestdan Oy:ssä uskotaan reiluun kumppanuuteen. Tällöin perustan päälle saadaan kestävä ja taloudellinen rakennelma."

Toimitusjohtaja Erkki Lehtonen, Bestdan Oy

Mekaniikkasuunnittelu

Ydinosaamisemme on mekaniikan kokonaisvaltainen suunnittelu ideasta toteutukseen. Tavoitteenamme on vastata asiakkaidemme tarpeisiin ja tarjota kustannustehokkaat ratkaisut oli kyseessä sitten tuotekehitysprojekti, prototyyppien valmistus tai piensarjatuotanto.

Alihankinta

Kattavan yhteistyöverkostomme kautta pystymme tarjoamaan lähes kaikki mekaniikan alihankintapalvelut kustannustehokkaasti saman katon alta. Tarjoamme niin koneistusosat kuin levytyötkin pienissä ja suurissa sarjoissa.

Visualisointi

Tarjoamme visualisointipalveluja, joilla saat myös muut ymmärtämään ideasi hienouden. Visualisointi voi käsittää esimerkiksi laitteen mekaniikan periaatteen mallinnuksen ja toteutuneen mallin esittämisen 3D-katseluohjelmassa.

Uusimmat referenssit

Esimerkki projekti 3

Mauris sed libero. Suspendisse facilisis nulla in lacinia laoreet, lorem velit accumsan velit vel mattis libero nisl et sem. Proin interdum maecenas massa turpis sagittis in, interdum turpis sagittis in interdum velit accumsan velit vel mattis.
Lue lisää

Esimerkki projekti 2

Nam molestie nec tortor. Donec placerat leo sit amet velit. Vestibulum id justo ut vitae massa. Proin in dolor mauris consequat aliquam. Donec ipsum, vestibulum ullamcorper venenatis augue.
Lue lisää

Karhia Pro Trimmeri

Karhia Pro -trimmeri toimii kuten trimmaajan sormet, mutta huomattavasti nopeammin ja väsymättä. Laite matkii käsin nypittäessä tapahtuvaa sormien liikettä poistaen vanhan karvan uuden karvan seasta. Jos karva ei ole valmis irtoamaan, se luistaa katkeamatta irti kahden pehmeän pinnan – kumisen nypintätassun ja pyörivän maton – välistä.
Lue lisää