Design Reform

Design Reform Oy yritystunnus

Olemme muotoilutoimisto yli 30 vuoden kokemuksella – meillä muotoillaan yrityksesi menestys.


Design Reform

Design Reform on laaja-alaisen muotoiluajattelun asiantuntijayritys. Design Reform Oy: n perusti toimitusjohtaja, teollinen muotoilija Reijo Markku, MA vuonna 1988. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Helsingin Etu-Töölössä, hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Design Reformilla on 30 vuoden kokemus muotoilusektorilta. Tämä tarkoittaa yli tuhannen erilaisen kehittämisprojektin loppuunsaattamista. Hankkeet ovat kosketelleet mm. teollista muotoilua, yritysten identiteettisuunnittelua, palvelujen tuotteistamista ja niiden muotoilua, kaupunkisuunnittelua, 3D-mallinnusta, animaatioita ja multi-mediaa. Suurin osa projekteista on monen eri muotoilualueen yhdistämistä uskottavaksi ja arvoa tuottavaksi kokonaisuudeksi. Palvelumme kattaa myös markkinointiin ja myyntiin suunnattujen materiaalien suunnittelun.

Uutiset

Dewaco VDP COMBO Belt Filter Press – animaatio
Reformin tekemässä 3d-animaatiossa kuvataan Dewacon uuden DEWA VDP COMBO Belt Filter Press -puristimen prosessi ja ylivoimatekijät. Animaatio tarjoaa ainutkertaisen mahdollisuuden kurkistaa laitteen kuorien sisään ja vakuuttaa asiakas tuotteen toiminnallisuudesta.
... Näytä enemmänNäytä vähemmän

Design Reform on tänä Jouluna halunnut tukea Lastenklinikoiden Kummit ry:tä sen tärkeässä tehtävässään, osoittamalla kaikki asiakaslahjoihin ja joulutervehdyksiin varatun rahan tähän tarkoitukseen. Lastenklinikoiden Kummit tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, rahoittaa kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa pienten potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Kummit osallistuvat myös työhön lasten ja nuorten mielenterveysongelmien ehkäisemiseksi. ... Näytä enemmänNäytä vähemmän

Design Reform on tänä Jouluna halunnut tukea  Lastenklinikoiden Kummit ry:tä sen tärkeässä tehtävässään, osoittamalla kaikki asiakaslahjoihin ja joulutervehdyksiin varatun rahan tähän tarkoitukseen. Lastenklinikoiden Kummit tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, rahoittaa kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa pienten potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Kummit osallistuvat myös työhön lasten ja nuorten mielenterveysongelmien ehkäisemiseksi.