Palvelukuvake Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu – Osa yrityksesi identiteettiä

Graafinen suunnittelu

Ammattimaisella graafisella suunnittelulla saavutetaan hallittu ja tunnistettava yritysilme, joka tukee liiketoiminnan päämääriä. Laadukas yritysilme kestää aikaa ja näkyy kaikessa yrityksen toiminnassa.

Markkinoinnissa yritysilme välittyy muun muassa nettisivuilla, messuosastolla ja muussa painetussa ja digitaalisessa markkinointimateriaalissa. Edustavalla markkinointimateriaalilla voidaan tuoda yrityksen, tuotteiden tai palveluiden hyödyt ja ylivoimatekijät helposti markkinoitavaan muotoon.Graafinen suunnittelu Yritysimesuunnittelu

Yritysilmesuunnittelu

Yritysilme kertoo yrityksesi identiteetistä, siitä erityislaatuisuudesta mitä yritys osaa ja ajattelee. Yritysilmesuunnittelulla luodaan uskottavuutta ja herätetään halutunlaisia mielikuvia yritystä, yrityksen tuotteita ja palveluita kohtaan. Tunnistettava yhtenäinen graafinen yritysilme toimii tehokkaasti markkinointiviestinnässä ja myynnissä.

Yritysilmeen suunnittelu sisältää tarpeesta riippuen suunnitelman yritystunnuksesta, logosta ja siihen mahdollisesti liitettävästä sloganista, tuotemerkistä, yritysväreistä, typografiasta, kuvamaailmasta ja tukigrafiikasta. Liikemerkki ja logo on suunniteltava niin, että se toimii koko yrityksen laadun sinettinä ja kertoo parhaimmillaan yrityksen tarinan. Projektin lopputuloksena syntyy yrityksen graafinen linja, joka määritellään ohjeistossa.Graafinen suunnittelu Nettisivusuunnittelu

Nettisivujen suunnittelu

Toteutamme yrityksille nykyaikaiset ja responsiiviset sivut, jotka näkyvät hyvin kaikilla nykypäivän laitteilla ja selaimilla. Suunnittelemamme nettisivut on helppo päivittää ja pääset itse muokkaamaan sisältötekstiä ja vaihtamaan kuvia.

Nettisivulle saadaan tarpeiden mukaan liitettyä erilaiset esittelyvideot, yhteydenotto lomakkeet, blogit jne. Nettisivusto laajenee tulevaisuudessa tarpeidesi mukaan. Pidämme huolta, että saat sosiaalisen median alustat toimimaan yhdessä nettisivujesi kanssa. Esimerkiksi somepäivityksesi näkyy suoraan nettisivuillasi.Graafinen suunnittelu Messuosastosuunnittelu

Messuosastosuunnittelu

Messuosasto on kuin yrityksesi pienoiskoossa. Suunnittelemme osaston niin, että se tukee sovittuja messuille asetutettuja päämääriä. Samalla sen pitää viestiä yrityksesi arvoja ja ylivoimatekijöitä. Messuosasto on merkittävä investointi, joten sen suunnitteluun on suhtauduttava kunnianhimoisesti. Hyvä messuosasto erottuu edukseen ja toimii erilaisissa messukohtaamisissa ja vahvistaa brändiä. Se viestii yrityksestä laatuajattelua.Graafinen suunnittelu Markkinointimateriaali

Markkinointimateriaali

Suunnittelemme kattavasti kaiken yrityksesi markkinointimateriaalin. Markkinointimateriaali noudattelee kauttaaltaan yhtenäistä graafista ilmettä. Suunnittelemme niin painetun markkinointimateriaalin, kuin sähköisenkin.

Painettuna markkinointimateriaalina suunnittelemme ja toteutamme muun muassa, käyntikortit, flyerit, kansiot, lehtimainokset, kirjepohjat, asiakaslehdet, autojen teippaukset, vaatetukset, roll-upit jne.

Sähköiset uutiskirjeet, lomakepohjat, interaktiiviset myyntiesitykset, sosiaalisen median sivustot, hakukoneoptimoinnin ja erilaiset nettikampanjat kuuluvat digitaaliseen palvelutarjoamaamme.