Larox PF

Outotec Larox PF – automatic pressure filter

Outotec kehittää ja tarjoaa teknologisia ratkaisuja samalla kunnioittaen maapallon luonnonvaroja. Maailman johtavana mineraali- ja metalliteknologioiden osaajana Outotec on kehittänyt vuosikymmenien aikana useita edistyksellisiä menetelmiä. Yhtiö tarjoaa myös innovatiivisia ratkaisuja kemianteollisuuteen, teolliseen vedenpuhdistukseen ja vaihtoehtoisten energialähteiden hyödyntämiseen.

Outotecin ja Design Reformin yhteistyö pohjautuu pitkään muotoiluyhteistyöhön sekä Laroxin että entisen Outokumpu Technologies –yksikön kanssa. Laroxille on aikojen kuluessa tehty mm. tuote- ja palvelumuotoilua, messuosastosuunnittelua, markkinointi- ja myyntityökalujen suunnittelua. Outokumpu Technology:lle räätälöitiin digitaalinen globaali markkinointityökalu, joka silloin sai dvd:n muodon.

Viime aikoina olemme tehneet vuonna 2007 nimensä Outoteciksi muuttaneelle yhtiölle useita 3D- animaatioita, jotka toimivat markkinoinnissa, myynnissä ja koulutuksessa.  Varsinkin messuympäristöissä ne ovat myös ”eye-catchereitä”, jotka kutsuvat luokseen. Animaatioilla kerrotaan tehtaista, prosesseista ja tekniikoista havainnollisesti ja mieleenpainuvasti.

Vastaa