Design Reform – Virtuaalitodellisuus tehdas

Virtuaalitodellisuustehdas

Case: Virtuaalitodellisuustehdas 360 video
Aikataulu: 04/2018
Tekijät: Design Reform Oy

Design Reformin 3d-mallintama virtuaalinen tehdas voidaan valjastaa oppimisympäristöksi, jossa pääsee ajamaan trukilla ja käyttämään laitteita: tässä Virtual Reality mahdollistaa tehokkaan ja hauskan koulutustyökalun.

Virtuaalitodellisuus tarjoaa laajan skaalan erilaisia toteutusmahdollisuuksia, joilla yritykset voivat tarjota elämyksiä omille asiakkailleen. Sovellusmahdollisuuksia ovat mm. koulutus, turvallisuus- ja huolto-opastus, myyntitilannesimulaattori, lisätty todellisuus, simulointi, tilaan tutustuminen, prosessin kuvaus.

Koulutus- ja markkinointikäyttöön tarkoitetuissa sovelluksissa voidaan sekä liikkua vapaasti että käydä läpi ohjelmoituja koulutuspaketteja ja kamera-ajoja. Virtuaalitodellisuudella pystytään luomaan aito tilantunne ja katsottavat kohteet näkyvät ympärillä realistisessa mittakaavassa ennen kuin niitä on edes rakennettu. Sovelluksiin voidaan lisätä interaktiivisuutta sekä pelillisiä ominaisuuksia. Sisällön muokkaaminen ja lisääminen jälkikäteen on helppoa. Virtuaalitodellisuuslaseilla moni kokee wow-efektin, mikä sähköistää tunnelmaa.